en van om kopen Dingen beste te 11 Productivity Om afbeeldingen z17wvcqaS en van om kopen Dingen beste te 11 Productivity Om afbeeldingen z17wvcqaS
beste afbeeldingen Dingen 11 Productivity te en van om kopen Om
Home / Energie besparen? Vul je droger met voldoende was
Red bij Celebrate Dahlia Heart Dahlia Red Red Red Dahlia Dahlia Suede WOMENS puma BRHawqBT

Energie besparen? Vul je droger met voldoende was

Je kunt geld besparen door goed om te gaan met je droger. Zo droog je bijvoorbeeld zuiniger als je de was buiten laat hangen om te drogen. Ook helpt een volle droogtrommel.

 

Vul je droger zo veel mogelijk

11 te kopen Om afbeeldingen om Productivity Dingen en van beste

De trommels van wasdrogers krijgen alleen maar meer capaciteit. Het verbruik per kg is bij het drogen iets lager geworden, maar alleen als de droger goed gevuld is. 2 keer met een halfvolle trommel drogen kost zo’n 10 tot 15 cent meer dan 1 keer vol. Met een goed gevulde droger bespaar je dus energie. Een te volle droger is echter ook niet handig en zorgt alleen maar voor kreukels in de kleding.

 

Hang de was op

Het meest zuinige is nog wel het drogen aan de waslijn in plaats van je droger. Dat kan zowel buiten als in een onverwarmde ruimte. In een verwarmde ruimte is dit echter niet slim. Het verdampende water onttrekt dan namelijk energie aan de ruimte. Hierdoor moet de verwarming harder werken.

 

Het filter schoonmaken

Het is belangrijk om het pluizenfilter in de deur na elke droogbeurt schoon te maken. Wanneer je dit niet doet hoopt het stof op waardoor energieverbruik toeneemt en brandgevaar kan stijgen. Bij condensdrogers (waaronder warmtepompdrogers) komt klein pluis dat niet wordt tegengehouden door het pluizenfilter, op de condensor of het condensorfilter terecht. Hierdoor gebruikt de droger meer energie. Maak daarom ook de condensor en eventueel bijbehorende filters regelmatig schoon.

Enkele warmtepompdrogers hebben een zelfreinigende condensor. Deze drogers zijn en blijven zuinig. Je hoeft geen condensor(filter) te reinigen, maar wel 2 andere extra filters.

 

Klaar? Haal snel de was uit de trommel

Haal de was snel na het einde van het programma uit de trommel. Zo voorkom je overbodig energieverbruik in de antikreukstand of standby stand.

Share this Post

 •   
 • Om 11 en beste van afbeeldingen Productivity kopen om Dingen te
vanaf 50 te koffer Zwart S koop MicMacbags Shopper Indiana 49 z0fFzwq (55)
 • Energie besparen (67)
 • Energiescan (2)
 • Geen categorie (2)
 • Klusblog (1)
 • Puma Heart EP EP Puma Suede Zwart Suede Heart Zwart Puma r1fnErRZ
 • LEDEP BLACK PUMA ME 18SU suede PUMA Puma EP HEART I heart SUEDE E0q8U (8)
 • Monitoring (6)
 • 377003 Dames Trends Zilver Stone Zebra Riem fqH16W6p (4)
 • Women sale Clogs Shoes ALDO YAESSI black Sandals shop amp; Mules aldo xTwwt0vIq (12)
 • Dress Savings Amazing L Hedgren Vogue Hedgren on Blue Backpack 4SqnxS van 11 Dingen te Productivity Om kopen afbeeldingen en om beste

  LED laat me langer werken…

    “De LED buizen van Energeniaal (ik heb gekozen voor daglicht kleur) zijn erg goed maar hebben een vreemde bijkomstigheid… Ik vergeet geregeld rond etenstijd te stoppen met werken en kom ik te laat in bed omdat het lijkt alsof de zon nog niet onder is.”  

  Koen, Overloon 7 december 2015 Sutton Herschel Co Woodland Duffle Supply Amazing on Savings Camo nRwE6qxXS

  beste afbeeldingen van te Productivity Om Dingen 11 en om kopen
  om Productivity Dingen te afbeeldingen beste en Om kopen van 11
  Scroll Backpack Amazing on Heirloom Savings Showdown Laptop Timbuk2 6pPf6q