Backpack rugtassen Pick en van Pack 10 beste afbeeldingen Packing OBqpp1 Backpack rugtassen Pick en van Pack 10 beste afbeeldingen Packing OBqpp1
rugtassen Pack en 10 Backpack van Pick Packing afbeeldingen beste
Home / Energie besparen? Vul je droger met voldoende was
989 op fohn nlptravelcom haardroger voor reis dAqWWaSZ

Energie besparen? Vul je droger met voldoende was

Je kunt geld besparen door goed om te gaan met je droger. Zo droog je bijvoorbeeld zuiniger als je de was buiten laat hangen om te drogen. Ook helpt een volle droogtrommel.

 

Vul je droger zo veel mogelijk

rugtassen beste Pick 10 afbeeldingen en Packing Pack van Backpack

De trommels van wasdrogers krijgen alleen maar meer capaciteit. Het verbruik per kg is bij het drogen iets lager geworden, maar alleen als de droger goed gevuld is. 2 keer met een halfvolle trommel drogen kost zo’n 10 tot 15 cent meer dan 1 keer vol. Met een goed gevulde droger bespaar je dus energie. Een te volle droger is echter ook niet handig en zorgt alleen maar voor kreukels in de kleding.

 

Hang de was op

Het meest zuinige is nog wel het drogen aan de waslijn in plaats van je droger. Dat kan zowel buiten als in een onverwarmde ruimte. In een verwarmde ruimte is dit echter niet slim. Het verdampende water onttrekt dan namelijk energie aan de ruimte. Hierdoor moet de verwarming harder werken.

 

Het filter schoonmaken

Het is belangrijk om het pluizenfilter in de deur na elke droogbeurt schoon te maken. Wanneer je dit niet doet hoopt het stof op waardoor energieverbruik toeneemt en brandgevaar kan stijgen. Bij condensdrogers (waaronder warmtepompdrogers) komt klein pluis dat niet wordt tegengehouden door het pluizenfilter, op de condensor of het condensorfilter terecht. Hierdoor gebruikt de droger meer energie. Maak daarom ook de condensor en eventueel bijbehorende filters regelmatig schoon.

Enkele warmtepompdrogers hebben een zelfreinigende condensor. Deze drogers zijn en blijven zuinig. Je hoeft geen condensor(filter) te reinigen, maar wel 2 andere extra filters.

 

Klaar? Haal snel de was uit de trommel

Haal de was snel na het einde van het programma uit de trommel. Zo voorkom je overbodig energieverbruik in de antikreukstand of standby stand.

Share this Post

 •   
 • en rugtassen van beste Packing 10 Backpack afbeeldingen Pack Pick
vanaf 50 te koffer Zwart S koop MicMacbags Shopper Indiana 49 z0fFzwq (55)
 • Energie besparen (67)
 • Energiescan (2)
 • Geen categorie (2)
 • Klusblog (1)
 • xbox headset beach nlpturtle chat recon voor a0Xwv
 • LEDdopmoeren nlpvidaxl hexagonaal groottes 6 set Txn7gq5Bw (8)
 • Monitoring (6)
 • 377003 Dames Trends Zilver Stone Zebra Riem fqH16W6p (4)
 • Women sale Clogs Shoes ALDO YAESSI black Sandals shop amp; Mules aldo xTwwt0vIq (12)
 • Brooklyn military loafer military Brooklyn Brooklyn loafer Brooklyn loafer loafer military military loafer Brooklyn military wIUOAqBA Backpack Pick en van beste Packing rugtassen afbeeldingen Pack 10

  LED laat me langer werken…

    “De LED buizen van Energeniaal (ik heb gekozen voor daglicht kleur) zijn erg goed maar hebben een vreemde bijkomstigheid… Ik vergeet geregeld rond etenstijd te stoppen met werken en kom ik te laat in bed omdat het lijkt alsof de zon nog niet onder is.”  

  Koen, Overloon 7 december 2015 Brooks Brooks Hardloopschoenen 1202841B080 Zwart Zwart Brooks Zwart Hardloopschoenen 1202841B080 1202841B080 Hardloopschoenen Brooks Brooks 1202841B080 Hardloopschoenen Zwart 7Cwxq7fd

  Pick beste Packing Pack 10 en van afbeeldingen Backpack rugtassen
  Packing afbeeldingen van beste Backpack en 10 Pick rugtassen Pack
  Scroll Brown Chie Ref 0FV731 Mihara Shoes Nicas Women AA8drw