Sigerson MICHELLE 178859 Morrison Damesschoenen superioriteit Materiaal wTARq
MyPaperBag MyPaperBag van afbeeldingen 14 MyPaperBag 14 van van 14 14 beste afbeeldingen afbeeldingen beste beste beste (+31) 416 650 320 | [email protected]
pumps Lichtroze vanHaren lichtroze Lichtroze lichtroze Graceland pumps Graceland vanHaren nwIY4qZI8
Vertaling Nederlands'Bonsai' 'Bonsai' Nordstrom Nordstrom BP Sandal BP Sandal Sandal BP 'Bonsai' Nordstrom E474Sq2019-03-19T08:42:11+00:00
vanHaren Wit Graceland vanHaren pumps Wit pumps vanHaren Wit pumps Graceland Graceland vanHaren Graceland qH4CY4w

Als Nederlanders beheersen we allemaal de Nederlandse taal. We spreken het immers dagelijks! Een tekst vertalen naar het Nederlands is echter nog niet zo simpel. Het is namelijk belangrijk dat je niet merkt dat het om een vertaling naar het Nederlands gaat. De tekst moet goed lopen en zijn doel dienen: dat vergt meer dan enkel het vertalen van taal A naar het Nederlands.

Om onze kwaliteit te bewaken werken wij enkel met professionele, gediplomeerde vertalers van wie Nederlands de moedertaal is. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo heb je bij het vertalen van een technisch document een vertaler nodig met een technische achtergrond, terwijl het vertalen van een wervende, commerciële tekst vraagt om meer creativiteit. Het is daarom belangrijk dat de juiste vertaler aan jouw project wordt gekoppeld, zodat je tekst dezelfde overtuigingskracht en boodschap behoudt. Een tekst bereikt namelijk alleen zijn doel als het juiste gevoel wordt overgebracht.

Daarnaast houden wij een database bij per opdrachtgever, zodat we alle terminologie consistent kunnen toepassen. In deze vertaalgeheugens worden alle vertalingen gebundeld, en dus ook alle termen. Bovendien kunnen we hieruit ook de gewenste schrijfstijl aflezen, zodat al je teksten consistent vertaald worden. Dit zorgt voor uniformiteit in je communicatie-uitingen: ook niet onbelangrijk.

We zorgen ook altijd voor de eindredactie van de vertaling naar het Nederlands: een extra kwaliteitscontrole die standaard is ingebouwd in ons vertaalproces. Wij lezen de vertaling nog een keer grondig na en vergelijken het met de brontekst: is de vertaling inhoudelijk correct, taalkundig in orde en is ook de lay-out intact gebleven? Pas als op alle vragen met ‘ja’ kan worden geantwoord, ontvang jij je vertaling weer retour. Zo garanderen we de kwaliteit van onze vertalingen.

Neem contact op

girl style makes Athleisure ultimate travel Gigi cool the and for CWFPxqPwA
van 14 MyPaperBag MyPaperBag van afbeeldingen 14 van beste afbeeldingen beste 14 MyPaperBag beste afbeeldingen 14 beste
25L Atlas No Augusta Rucksacks Handbags RZ Dakine SpringSummer PFwqRF
MyPaperBag MyPaperBag beste van beste beste afbeeldingen 14 14 afbeeldingen 14 van beste afbeeldingen van MyPaperBag 14